Waarom investeren in de cloud interessant is

Wij krijgen vaak de vraag ‘of de cloud iets voor ons is’. Het antwoord hierop is wat ons betreft: jazeker, mits dat een bewuste keuze is die is gemaakt op basis van de juiste argumenten en drijfveren. We schetsen de belangrijkste redenen waarom de cloud een goed alternatief voor ‘on-premise’ kan zijn.

In de Cloud zijn alle bestanden of gegevens real time beschikbaar voor alle medewerkers binnen uw organisatie. De tijd dat men nog bijlages naar elkaar verstuurde via de mail is daarmee voorbij.

Naast de real time beschikbaarheid beschikt iedere medewerker over de juiste versie van bestanden of gegevens. Deze mogelijkheden bevorderd de samenwerking, productiviteit en creativiteit van uw medewerkers.

Het voordeel van cloud computing is dat er geen investeringskosten of opstartkosten komen kijken bij het laten groeien van uw organisatie. Met cloud computing is er geen investering nodig in bijvoorbeeld licenties of een groot aantal servers.

Bij cloud computing is het mogelijk dat bedrijven op basis van een abonnementsmodel hun automatisering regelen. Zo weet u precies wat u betaald. Bij For All IT bieden we verschillende oplossingen zoals private cloud, hybride cloud en virtualisatie. Bedrijven kunnen zelf kiezen voor welke oplossing ze kiezen. Zo betaalt u alleen voor cloud diensten die ze daadwerkelijk nodig hebben.

Bron: https://www.felloo.nl

Related posts