Welke bikini past bij mijn figuur?

 

Bij de keuze van je bikini speelt natuurlijk in de eerste plaats je persoonlijke smaak en stijl een rol. Daarnaast kun je door de keuze van een bepaald bikinimodel je pluspunten accentueren en de aandacht afleiden van de zones waar je niet zo tevreden mee bent.

Welke bikini voor een recht figuur?

Heb je eerder een recht figuur, smalle heupen die ongeveer net zo breed zijn als je schouders en weinig taille? Vrouwelijke accenten kun je dan leggen met wat fellere kleuren of mooie prints. Ook details als franjes aan de bikinitop doen het goed. Wil je juist je atletische figuur benadrukken, ga dan voor een sportieve bikini.

Welke bikini bij brede heupen?

Probeer bij brede heupen grote bikinibroekjes met veel stof te vermijden. Je kunt voor een hoog uitgesneden broekje kiezen of een broekje met dunne bandjes aan de zijkant. Voor een opvallende bikinitop gaan is een andere manier om de aandacht van je heupen weg te leiden. Je kunt bijvoorbeeld een eenvoudig broekje in een effen kleur combineren met een bikinitop met een opvallende print of andere eyecatching details zoals franjes.

Welke bikini met kleine borsten?

Met kleine borsten behoor je tot de uitverkorenen die zonder problemen een triangel bikini kunnen dragen. Grote borsten hebben namelijk vaak meer ondersteuning nodig. Wil je je boezem echter iets groter laten lijken, kun je ondertussen ook een grote keuze aan push up bikini’s vinden.

Een ander voordeel van een triangel bikini, die er overigens ook in de padded variant zijn, is dat je de cups wat verder uit elkaar kunt schuiven waardoor je büste ook iets groter lijkt. Bikinitops met opvallende prints of details kun je ook kiezen.

Welke bikini met grote borsten?

Grote borsten hebben meer ondersteuning nodig en wat stevigere stoffen. Met een beugel bikini lig je in ieder geval goed. In onze webshop vind je bovendien een speciale collectie met bikini’s voor een grote cupmaat.

Bron: tweka.com

Related posts